Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gündemde Bugün-16 Mart 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yakutiye Buz Hokey Salonu'nda Partisinin Erzurum 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN AĞBAL MALATYA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Dival Otel'de Vergi Dairesi Başkanları Toplantısına katılacak ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:09.30-10.00-10.30-14.30) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ASTANA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kazakistan'ın ev sahipliğinde Suriye Konulu Astana Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak.

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İrlanda Büyükelçiliği rezidansında düzenlenecek, İrlanda Milli Günü programına katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İmamet Vakfı'nda STK Kanaat Önderleri, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Toplantı yapacak, Marma Otel'de Maltepe Üniversitesi Tarafından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Fahri Doktora Tevdi Törenine, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde Ümraniye Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Geri Dönüşüm Doğaya Vefa” Törenine katılacak ve  Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı Sultan Salonu'nda Şehit Yakınları, Gaziler ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı yapacak. (Saat:09.30-10.30-18.30-19.30)
 

BAKAN ELVAN DENİZLİ'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Dedeman Otel'de 11. Kalkınma Planı Ege Bölgesi İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN EROĞLU AYDIN'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek ardından basın açıklamasında bulunacak, Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu'nda Okullar Hayat Bulsun Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Merasimine ve Belediye Önü - Kuyucak'ta DSİ Tesisleri Temel Atma Merasimi ile Orman Mahallelerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak. (Saat:10.30-11.30-14.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ceylan InterContinental Otel'de Türkiye Bilişim Sanayi Zirvesine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Maltepe Üniversitesi'nde Kafkasya Üniversiteler Birliği 7. Olağan Kongresi ve Sayın Bakan’a Fahri Doktora Unvanı Takdimi ve İTÜ-Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde Ulaşımda Erişimde Türkiye- Tecrübe Kampüste programına katılacak. (Saat:10.00-16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Dış Ticaret Endekslerini, Ciro Endekslerini ve Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Şubat ayı Kurulan ve Kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor

SPOR

-Süper Lig'in 26. haftası Kasımpaşa Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor-Osmanlıspor maçlarıyla açılacak. (Saat:20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 28. haftası açılış maçında Adana Demirspor ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

-UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi çeyrek final kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. (Saat:14.00-15.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi 26. haftasında Fenerbahçe Doğuş Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda CSKA Moskova ile karşılaşacak. (Saat:20.45)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off yarı final ilk maçında Galatasaray, Vakifbank ile karşılaşacak. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.