Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Gündemde Bugün-16 Nisan 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de Global Girişimcilik Kongresi'ne, Dolmabahçe - Muayede Salonu'nda Dünya Müslüman Azınlıklar Zirvesi'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Kabul edecek, AK Parti Genel Merkez'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat: 11.00-13.00-16.30-17.30)
 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Marmara Üniversitesi Sultanahmet Rektörlük Binası'nda "Referandumdan Bir Yıl Sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu panele katılacak. (Saat:10.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balçova Kaya Termal Otel'de Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşecek ve Ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00-13.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda SGK İle Türkiye Eczacılar Birliği (TEB) arasında imzalanacak protokol törenine katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Sanayi Üretim Endeksini, Mart ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat endeksini ve Ocak ayı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Mart ayı Açık İş İdari Kayıtlarını, Kayıtlı işsiz istatistiklerini ve Ocak-Şubat-Mart 2018  Açık iş istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 29. haftaası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 31. haftası Adanaspor-Boluspor karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 25. hafta kapanış maçında Demir İnşaat Büyükçekmece ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.