Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Gündemde Bugün-16 Şubat 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ziyareti kapsamında bulunduğu Almanya'da temaslarda bulunacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN PROGRAMI

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Palas’ta ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile ortak basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00)

BAKAN ÇELİK SOFYA’DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ulusal Kültür Sarayı’nda İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström ile görüşecek, AB Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) kapsamında aday ülkelerle birlikte “Güvenlik ve Savunma Alanında İşbirliği” başlıklı oturuma katılacak. (Saat:09.30-10.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA’DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, JWMarriot Hotel-Angora Salonu’nda ,  “İhracat İstişare Toplantısı” programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL’DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Üsküdar’da Anadolu’da yetişen evliyaların büyüklerinden kabul edilen “Şemsi Sivasi’nin Mescidi” açılışına katılacak. (Saat:12.30)


BAKAN SARIEROĞLU BİTLİS’TE

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Eren Üniversitesi’nde AK Parti Bitlis Kadın Kolları Olağan Kongresine katılacak, Bitlis Valiliği’ni ziyaret edecek, Sağlıklı Yaşam Merkezi açılışına katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve Sorgun Kışlasını ziyaret edecek. (Saat:13.00-14.30-16.00-17.00-18.15)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Edirne Okan Gaytancıoğlu, Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Yalova Milletvekili  Muharrem İnce basın toplantısı düzenleyecek.  (Saat:11.00-11.30-12.00)


EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  2016 yılına ilişkin Sektörel Su ve Atıksu istatistiklerini açıklayacak.  (Saat:10.00)
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ocak ayı Kurulan ve Kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hatay Valililği’ni ziyaret edecek ve  Habib-i Neccar Camii’de “Fetih” Konulu Cuma Hutbesi İrat edecek. (Saat:10.00-12.55)


SPOR

-Süper Lig’in 22. Hafta açılış maçında Atiker Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-TFF 1. Lig’in 22. Haftası Altınordu-Samsunspor ve MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmaları ile start alacak. 18.00-18.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.