Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-16 Şubat 2020 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik'te Teknopark-İstanbul 2.Etap Açılış Törenini katılacak. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Ankara İl Kongresi'ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK AYDIN'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aydın Valiliği’ni ziyaret ve İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek ve Aymira Hotel'de Milletvekilleri, Hayırseverler, İş İnsanları ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile bir araya gelecek. (Saat:10.30-12.00-13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-İtalya'nın başkenti Roma'da yapılan 2020 Avrupa Güreş Şampiyonası son gün karşılaşmalarıyla sona erecek. 

-Süper Lig'in 22. haftasına Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor, Galatasaray-BTC Turk Yeni Malatyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 22. haftası Keçiörengücü-Altay, Fatih Karagümrük-Giresunspor, Bursaspor-Adana Demirspor, Ekol Hastanesi Balıkesirspor-İstanbulspor maçlarıyla devam edecek. (Saat:14.00-16.30-16.30-19.00)

-Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasına Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bellona Kayseri Basketbol karşılaşmasıyla  devam edilecek. (Saat:16.30)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 17. haftası Galatasaray HDI Sigorta-Aydın Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor-Atlasglobal Yeşilyurt karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-17.30)

-AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 18. haftası Fenerbahçe HDI Sigorta-Spor Toto karşılaşmasıyla devam edecek. (Saat:17.00)

-Solgar Vitamin Türkiye Kupası finalinde Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko, Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.