Gündemde Bugün-17 Eylül 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda Dünya İkincisi Olan Sümeyye Boyacı ve Dünya Üçüncüsü Olan Sevilay Öztürk’ü Kabul edecek, Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bedros Şirinoğlu’nu ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul edecek. (Saat:14.30-15.00-16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Temmuz ayı Konut Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2019 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu’ndaki dördüncü maçında Belarus ile karşılaşacak. (Saat:21.30)

-UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı E, F, G ve H gruplarında oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 

-Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.