Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Gündemde Bugün-17 Mayıs 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina  Matviyenko’yu kabul edecek ve Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Muhtarları ile İftar Programında bir araya gelecek. (Saat:14.30-20.23) 

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Swiss Otel'de “Türk Müteahhitler Birliği (TMB) ve İNTES Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası”nın Geleneksel İftar yemeğine katılacak. (Saat:20.00)

DP GENEL BAŞKANI UYSAL'IN PROGRAMI

-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonunda Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Doğum İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini ve Konut Fiyat Endeksini açıtlayacak. (Saat:14.30)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Nisan ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in son haftasında Altay - Birevim Elazığspor, Boluspor - Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok - Hatayspor, Afjet Afyonspor - Ükraniyespor maçları oynanacak. (Saat:16.30-16.30-16.30-16.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.