Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Gündemde Bugün-17 Ocak 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına ve Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına ve Bakanlar Kurulu toplantısına katılacak. (Saat:14.00-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisi'nin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türk Dil Kurumu Toplantı Salonu'nda “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu Türkçeyi Doğru ve Güzel Kullanma Makale ve Deneme Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, OHAL’in uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON GÖRÜŞMELERİ

-KİT Alt Komisyonu’nun gündeminde Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü yer alıyor. (11.00)

-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu, Komisyon çalışma takviminin görüşülmesi gündemiyle toplanacak (11.00)

-Dilekçe İle İnsan Haklarını İnceleme Karma Komisyonu, Kamu Denetçisi seçimi için toplanacak. (14.30)

- Dilekçe Alt Komisyonu- Şehir Merkezlerindeki İşlek Caddelerin Trafik Sorunlarının Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu; Taslak Raporu ve Rapor hakkındaki görüş ve önerileri değerlendirmek üzere toplanacak. (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçlarına Teleset Mobilya Akhisarspor-Boluspor, Medipol Başakşehir-Akın Çorap Giresunspor, Osmanlıspor-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek. (Saat:14.30-18.00-20.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında CSKA Moskova-Anadolu Efes ve Fenerbahçe Doğuş-Panathinaikos Superfoods karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-20.45)

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde CCC Polkowice-Galatasaray, Wisla CANPACK-Yakın Doğu Üniversitesi ve Perfumerias Avenida-Fenerbahçe karşılaşmaları yapılacak. (Saat:21.00-21.00-22.30)

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 11. haftası, Gaziantep Basketbol-Neptunas ve Medi Bayreuth-Banvit maçları oynanacak. (Saat:20.00-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.