Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Gündemde Bugün-17 Ocak 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Başkanı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Saat:15.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkücü Şehitler Anıtını ziyaret edecek, Kızılcahamam Patalya Otel’de İl Başkanları toplantısı ve sonrasında basın toplantısı yapacak. (Saat:10.00-11.00-12.30)

BAKAN ALBAYRAK ANTALYA'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda ‘Adım Adım Ekonomi Antalya’ İş Dünyası İle Toplantı yapacak. (Saat:12.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hilton Ankara Hotel'de Uluslararası Çalışma Örügütü Tarafından Düzenlenen “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” Toplantısına Katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN TURHAN ANTALYA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Titanic Deluxe Golf - Belek'te THY Yönetim Zirvesine katılacak, Serbest Bölge Kavşağı Şantiyesinde ve Antalya Kızılkaya (Çubukbeli Tüneli) ' da incelemelerde bulunacak. (Saat:11.00-13.00-14.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerine devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda Kadınlara Karşı Şiddete İlişkin Uluslararası Standartların Evrimi, Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi (İstanbul Sözleşmesi ) Hükümleri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeleye İlişkin Uygulama sonuçları ile GREVİO raporunun değerlendirilmesi konulu sunum yapılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ve Kümes Hayvancılığı Üretimi Verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk karşılaşmalarında Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa, Ümraniyespor-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:18.30-20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.