Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari AİLE kosgeb pkk

Gündemde Bugün-17 Temmuz 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-15.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın ve Ankara sivil toplum kuruluşlarından oluşan heyeti kabul edecek. (Saat:12.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Güvenlik Kurulu Toplantısına ve Bakanlar Kurulu toplantısına katılacak. (Saat: 11.00-15.00) 

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Maliye Bakanlığı Konferans Salonu'nda, “Ekonomik Gelişmeler ve Ocak-Haziran 2017 Dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri” konulu basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:10.15)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurulda, BM geçici görev gücü bünyesinde TSK'nın UNIFIL harekatına iştiraki ile BM'nin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nde icra ettiği harekat ve misyonlar kapsamında TSK'nın görev alması için hükümete verilen izin süresinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkereleri görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Anayasa Komisyonunda, Meclis İçtüzüğü değişiklik teklifi ele alınacak. (Saat:11.00)


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00)

-EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2017 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)


DÜNYA DİPLOMASİ
-AB Komisyonu Komşuluk Politikaları ve Genişleme Müzakereleri Genel Direktörü Christian Danielsson Kızılay Altındağ Toplum Merkezi'ni ziyaret ediyor, AB fonlarıyla desteklenen projede incelemelerde bulunuyor ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. (Saat:16.00)
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Sinan Erdem Spor Salonu'nda başlayacak. (Saat:11.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.