Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

Gündemde Bugün-18 Ağustos 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti 6.Olağan Büyük Kongresine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye’de Bulunan Devlet Başkanları Onuruna Verilecek Öğle yemeği verecek. (Saat:11.00-14.30) 

POLİTİKA

-AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongre’si, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek. (Saat:11.00)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Resmi Konutta Rusya Federasyonu Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin ile görüşecek. (Saat:09.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. haftasına Bursaspor-Kayserispor, Antalyaspor-Atiker Konyaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:19.15-21.45-21.45)

-Spor Toto 1. Ligi 2. haftasına Hatayspor-Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor-Giresunspor, Altınordu-Gençlerbirliği maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.30-17.15-21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.