Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-18 Ekim 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Şırnak'ta ruhsatsız kömür ocağında 7 işçinin yaşamını yitirdiği göçüğe ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva'yı kabul edecek ve 40. Muhtarlar Toplantısı’nı gerçekleştiriyor. (Saat:12.00-13.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Conrad Otel'de TRT World Forum Açılış Oturumuna katılacak ve Gülhane'de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademik yılı açılış ve Fahri Doktora Tevdi Törenine katılacak. (Saat:10.00-14.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata Köşk Oteli’nde Kadın Muhtarlarla Kahvaltı'ya katılacak ve konuşma yapacak, Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:09.30-12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakanlıkta Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva ile görüşecek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anlaşma imza töreni ve Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva ile Dışişleri Bakanlığı’nda ortak basın toplantısı düzenliyecek, Çavuşoğlu ayrıca, Nijerya Dışişleri Bakanı Geoffrey Onyeama ile görüşecek. (Saat:10.00-11.15-14.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile bir araya gelecek. Eroğlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde 10. Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına iştirak edecek. (Saat:11.00-13.00)

BAKAN YILMAZ’IN PROGRAMI

-Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sheraton Otel’de Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından düzenlenen Konferans’a katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ÇELİK ESTONYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Marko Mihkelson ile görüşecek ve Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid tarafından kabul edilecek. (Saat:12.00-16.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dilekçe Alt Komisyonu’nda, İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım ile Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden sunum alınıyor. (Saat:15.00)

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu- Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Konulu Alt Komisyon-kırsal alanda yaşayan kadınların sorunları ve çözüm önerileri ile kırsalda kadın girişimciliği konularında medya kuruluşlarından bilgi alınacak. (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık basın toplantısı düzenliyor. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Taşkent'te Kongreler Sarayı'nda düzenlenecek İslam Dayanışması Sempozyumu'na katılacak.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta maçları 4 grupta yapılacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak.

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde birinci haftası Beşiktaş-İlbank, Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı VitrA, Çankaya Belediyesi-Seramiksan, Galatasaray-Nilüfer Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe karşılaşmaları ile sona erecek. (Saat:14.00-17.00-17.00-17.30-18.00)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.