Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Gündemde Bugün-18 Eylül 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ABD'DE

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta, yeni Türkevi binasının temel atma törenine katılacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu'nda, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenine katılacak, valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, Nevali Otel'de kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.30-12.30-13.15-14.00-17.30)

BAKAN YILMAZ ŞANLIURFA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu'nda, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım ve HDP Siirt Milletvekili Besime Konca Basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu mesleki Yeterlilik Kurumu İle Türkiye Esnaf Ve Sanatkârları Konfederasyonu Arasındaki “Esnaf Ve Sanatkârlar Yeterlilik Merkezi İktisadi İşletmesi Yetkilendirme Protokolü İmza Töreni”ne Katılacak. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçlarını açıklıyacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 2017 Ağustos ayına ilişkin Kurulan ve Kapanan Şirketler verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 5. hafta kapanış maçında Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.