Gündemde Bugün-18 Haziran 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Culhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Önünde Sultangazi Toplu Açılış Törenine ve Eski Büyükdere İskelesinde Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Akşam Yemeğine katılacak. (Saat:14.00-20.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Grup Toplantısı yapılacak. (Saat:13.30-12.45)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Darülaceze Başkanlığı  tarafından düzenlenecek "Büyük Darülaceze Aile Buluşması"na  katılacak. (Saat:09.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da Yeni askerlik sistemini kapsayan Askeralma Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı Sanayi Üretim Endeksini, Ciro Endekslerini ve Perakende Satış Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, vefat eden Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için,  öğle namazını müteakip Ankara Hacı Bayram Camiinde kılınacak gıyabi cenaze namazına katılacak. (Saat:12.57)

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda 2019 FIVB Uluslar Ligi 5. ve son hafta ilk gün maçında Belçika ile karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.