Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ilaç SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ facebook süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg kredi ihracı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Gündemde Bugün-18 Kasım 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:13.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Litai Otel'de CHP Emek Büroları tarafından düzenlenen Taşeron İşçilik Çalıştayı'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sheraton Otel'de TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA VE DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ataköşk Otel'de Bilişim Teknoloji ve Medya Hukuk Paneline katılacak, Düzce Valiliği'ni ziyaret edecek, Belediye Kültür Merkezi'nde Annem Varsa bende Varım Kitap Okuma Proje Tanıtımı ve Dört Eğitim Tesisinin açılış törenine katılacak, Düzce Belediye Başkanlığı'nı ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:10.30-15.00-16.00-17.30-18.00)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sheraton Otel'de TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çekmeköy Bağlantı Yolu Kavşağında İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu ağaçlandırma merasimine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN YILMAZ DÜZCE'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Düzce Valiliği'ni ziyaret edecek, Belediye Kültür Merkezi'nde Annem Varsa bende Varım Kitap Okuma Proje Tanıtımı ve Dört Eğitim Tesisinin açılış törenine katılacak ve Düzce Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:15.00-16.00-17.30) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 12. haftasına Bursaspor-Göztepe, Atiker Konyaspor-Antalyaspor ve Medipol Başakşehir-Galatasaray karşılaşmaları ile devam edilecek. (Saat:14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig'in 12. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ümraniyespor, Grandmedical Manisaspor-Elazığspor, Adana Demirspor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-13.00-15.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'in 7. haftası, Beşiktaş Sompo Japan-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor-Galatasaray Odeabank, Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Darüşşafaka ve Demir İnşaat Büyükçekmece-Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında Halkbank-Galatasaray, Fenerbahçe-Eczacıbaşı VitrA, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Beşiktaş, VakıfBank-Çanakkale Belediyespor, Seramiksan-İlbank ve Bursa Büyükşehir Belediyespor-Nilüfer Belediyespor karşılaşmaları oynanacak. (Saat:14.00-15.00-16.00-16.30-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.