Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Gündemde Bugün-18 Mart 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103.yılı törenine, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara – Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni’ne katılacak, Şehitler Abidesi’nde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı Törenine katılıyor. (Saat:10.00-12.00-14.30)
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Şehit Aileleri Derneği’nde şehit aileleri ile biraraya gelecek, Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu temel atma ve açılış programına katılacak, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın ailesini evinde ziyaret edecek, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde muhtarlar ile biraraya gelecek. (Saat:13.30-14.30-16.00-16.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin Ankara Spor salonu'nda Şühedaya Vefa Millete Beka Temalı 12. Olağan Büyük Kurultayına katılacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Rusya Federasyonu’nda Devlet Başkanlığı seçimi yapılacak.

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 26. haftası Atiker Konyaspor-Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor-Göztepe, Trabzonspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 28. haftası Balıkesirspor Baltok-İstanbulspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Akın Çorap Giresunspor, Samsunspor-Boluspor, MKE Ankaragücü-Eskişahirspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-13.00-15.30-18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası Fenerbahçe Doğuş-Darüşşafaka, Demir İnşaat Büyükçekmece-Galatasaray Odeabank, Yeşilgiresun Belediyespor-Anadolu Efes, Muratbey Uşak-İstanbul BBSK karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-Bilyoner.com KBSL 21.Haftası Mersin BŞB - Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe - Botaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-16.00)

-Efeler Ligi Play-off Yarı Final ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta – Arkas Spor karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.