Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp enflasyon terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-18 Nisan 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve TURSAB Heyetini Kabul edecek. (Saat:13.30-14.30)
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:13.30)

BAKAN YILMAZ İZMİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kemalpaşa Belediye Konukevi'nde Arnavutluk Eğitim Bakanı ile baş başa görüşecek ve Halilbeyli Köyü'nde Aliya İzzet Begoviç Ortaokulunu Ziyaret edecek. (Saat:09.30-10.30)

BAKAN FAKIBABA ANKARA'DA

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, TZOB Genel Merkezi’nde IPARD Eğitim ve Proje Hazırlama İşbirliği Protokolü imza törenine katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, The Rıtz - Carlton'da Karbon Piyasalarına Hazırlık Ortaklığı ve Türkiye Projesi - İklim Değişikliği ve Fırsatları" programına ve Florya Yerleşkesinde  İstanbul Aydın Üniversitesi Aydın Düşünce Platformu "Şehir ve Medeniyet" Konulu Konferansına katılacak. (Saat:09.15-16.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da,  OHAL’ın uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanununun 9. Md.sinin 3. Bendi gereğince,kurumun,görev ve yetkileri ile faaliyetleri konusunda Komisyonu bilgilendirmesi gündemiyle toplanacak. (10.30)

-Dilekçe Alt Komisyonu, staj yapılabilecek kurum ve işletmelerin, staj ücreti sebebiyle, öğrenci kabul etmemesine yönelik uygulamada yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülmesi.(11.00)

KİT Komisyonu’nda, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu’nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu yetkililerinin sunumu (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Ali Balbay basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı çocuk istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş karşılaşmasında Türk Telekom Stadında Galatasaray ile Teleset Mobilya Akhisarspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi  Play-off serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda İspanya'nın Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.15)

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanşında Galatasaray, deplasmanda İtalya'nın Reyer takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.