Öne Çıkanlar medicana Goggle fransa Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları 27 Aralık 2023 Gündem Özeti 24 Aralık 2023 Gündem Özeti stajyerler Psikolog Oğuzhan Gürdoğan 1 Aralıkta Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler ÇATES İçin Talep Toplama Tarihleri

Gündemde Bugün-18 Şubat 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda Partisinin Ankara 6. Olağan İl Kongresine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek. (Saat:14.30-17.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:17.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ÇORUM'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÇELİK ADANA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Öğretmen Evi Tesisleri'nde AK Parti Adana Çukurova Olağan İlçe Kongresi’ne, Belediye Sineması'nda AK Parti Adana Kozan Olağan İlçe Kongresi’ne katılacak. (Saat:11.00-15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 22. haftasına Bursaspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor-Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa-Galatasaray maçları ile devam edilecek. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 22. haftası Ümraniyespor-Eskişehirspor, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-İstanbulspor, Adana Demirspor-Boluspor maçları ile tamamlanacak. (Saat:13.00-15.30-18.00)

-PTT Erkekler Türkiye Kupası’nda Anadolu Efes ile Tofaş şampiyonluk için Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 18. haftası Çukurova Basketbol-Adana ASKİ, Beşiktaş-Fenerbahçe, Hatay BŞB-Abdullah Gül Üniversitesi karşılaşmalır ile tamamlanacak. (Saat:14.00-14.00-14.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. haftası Nilüfer Bld. – Kameroğlu Beylikdüzü Vol. İht., İlbank – Halkbank ve Çanakkale Bld. – Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-17.00-17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.