Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-19 Aralık 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh'i resmi törenle karşılayacak, Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Guelleh onuruna resmi akşam yemeği verecek. (Saat:15.30-15.45-16.30-17.30-18.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te Ci̇buti̇ Cumhurbaşkanı İsmai̇l Omar Guelleh ile görüşecek. (Saat:12.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'te resmi temaslarda bulunuyor. 

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sabancı Center'de TÜSİAD “Türkiye’nin sanayide Dijital Dönüşüm Yetkinliği” Konferansına katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TBMM Genel Kurulu'nda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2018 yılı Bütçe Görüşmelerine katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN DEMİRCAN ANKARA'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Güven Hastanesinde Hasan Celal Güzel'i ziyaret edecek. (Saat:10.00)    

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü İmza Töreni'ne ve Birikim Okulları açılışına katılacak. (Saat:11.00-13.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB İkiz Kuleler’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konsey Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)    

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Genel Kurulu’nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (11.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, HDP Adana Milletvekili Meral Daniş Beştaş,  HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal,  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker basın toplantısı düzenleyecekler.  (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Eğitim Harcamaları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)  

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Doğuş sahasında Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımı ile karşılaşacak . (Saat:20.45)

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan-Oostende ve Petrol Olimpija-Banvit karşılaşmaları oynanacak. (Saat:20.00-20.30)

-Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Galatasaray Odeabank, deplasmanda Litvanya'nın Lietkabelis takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
 

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.