Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist azerbaycan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Gündemde Bugün-19 Eylül 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta, Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılacak.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'da Ahlatçı Metal Rafinerisini ziyaret edecek ve Osmancık'ta Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00-15.00)

BAKAN YILMAZ'IN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hilton Hotel'de, Afrika Büyükelçileri ile düzenlenen kahvaltı programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ OSMANİYE’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Osmaniye TOSÇELİK Yassı ve Yapısal Çelik Tesislerini, Osmaniye OSB Karakol Komutanlığını ziyaret edecek, Osmaniye Tekno Geliştirme Temel Atma Törenine katılacak, Polisevi Şehit Gazi Yakınları Derneğini, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Kadirli İlçesini ziyaret edecek, Kadirli Organize Sanayi CNR Tekstil Açılışına katılacak ve Kadirli Organize Sanayi Vepoli Suni Deri Tekstil Açılışına katılacak. (Saat:10.15-12.00-12.15-13.15-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30)

BAKAN DEMİRCAN ANKARA’DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Suudi Arabistan Krallığı Ankara Büyükelçisi Waleed A. Elkhereiji’yi Kabul edecek, Hilton Garden Inn’de 3. Halk Sağlığı Günleri 2017 Sempozyumu’na katılacak ve Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Gaziler Günü programına katılacak. (Saat:10.00-11.00-14.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Esnaf Odaları Birliği Ahilik Haftası Kutlama Törenlerine, Divan Oteli’nde Gaziler Anma Günü Programına katılacak, Tarsus’ta Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB Yerinde İncelemede, Çamtepe Kavşağında İncelemede, Liman – Hal Kavşağı İncelemede bulunacak, Romanlar ve Müzisyenler Derneği Sünnet Şölenine katılacak ve Hiltan Otel’de Ticaret Borsası Kuruluş Yıldönümüne katılacak. (Saat:10.30-13.30-15.00-16.00-17.00-19.00-19.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA  

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, JW Marriott Hotel’de Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde Ahilik Haftası kutlamalarına katılacak, Şuhut Kaymakamlığı'nı, belediyesini ve partisinin ilçe teşkilatını ziyaret edecek. (Saat: 12.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  2017 yılına ilişkin Girişimlerde Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması sonuçlarını açıklıayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu karşılaşmaları 15 maçla başlayacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.