Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya ukrayna ankara abd chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-19 Haziran 2019 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediye Binası Önünde Sancaktepe Toplu Açılış Törenine ve Haliç Kongre Merkezinde İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşmasına katılacak. (Saat:14.00-19.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK AFYONKARAHİSAR'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Oruçoğlu Termal Otel'de “İl Milli Eğitim Müdürleri” Toplantısına katılacak, Afyonkarahisar Valiliği’ni, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek ve Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları programına katılacak. (Saat:10.00-11.30-12.00-13.30)

BAKAN TURHAN KOCAELİ'NDE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Saray Engelsiz Yaşam Merkezinde Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin Himayesinde Engelli Ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “ Engellilerde Ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu”na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da Yeni askerlik sistemini kapsayan Askeralma Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Satınalma Gücü Paritesini (Geçici Sonuçlar) açıklayacak. (Saat:12.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Özel Sektörün Yurdışından Sağladığı Kredi Borcu verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı/Konferans Salonunda “Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı”na katılacak. (Saat:10.30)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi altıncı maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.