Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-19 Mart 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Terminal Alanında Ereğli Mitingi, Demokrasi Meydanında Sakarya Mitingi, (Milli İrade Meydanında Kocaeli Mitingi ve Üsküdar Meydanında Üsküdar Mitingi düzenleyecek. (Saat:12.00-14.00-16.30-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kepez miting Alanında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ortak Antalya Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara Ticaret Odası ‘nda “Ankara Ticaret Odası İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı”na katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN PEKCAN VAN'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kapıköy Gümrük Kapısı Resmi Açılış Törenine katılacak, Van Valiliği'ni ziyaret edecek, Doubletree By Hılton Hotel'de Esnaflarla biraraya gelecek. (Saat:12.30-16.00-18.00)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:11.45)

BAKAN PAKDEMİRLİ KATAR'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 7. Katar Uluslararası Tarım Fuarı Açılışına, verilecek Resmi Öğle Yemeğine katılacak, Katar Belediye ve Çevre Bakanı ile İkili Görüşme yapacak. (Saat:10.00-12.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Dış Ticaret endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk, 25 Mart'ta da Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı maçların hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. (Saat:18.30)

-Basketbol'da Turkish Airlines EuroLeague 27. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Buducnost Voli’yi, Efes Bilsen ise Sinan Erdem Spor Salonu'nda Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı konuk edecek. (Saat:20.45-20.00)

-Galatasaray Erkek Voleybol Takımı CEV Cup Final ilk maçında deplasmanda İtalya'nın Trentino Itas takımı ile karşılaşacak. (Saat:22.30)

-Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Savino Del Bene Scandicci ile karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Eczacıbaşı VitrA, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında İtalya temsilcisi Imoco Volley'i konuk edecek. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.