Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

Gündemde Bugün-19 Nisan 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile Kahvaltıda biraraya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi'yi, Kazakistan Dışişleri Bakanı Kayrat Abdrahmanov'u ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-15.00-17.00-18.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı Milletvekilleri ile kahvaltıda biraraya gelecek. (Saat:11.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amcası Mehmet Karabulut'un İçerenköy Cemevi'nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Resmi Konut'ta Kazakistan Dışişleri Bakanı Kairat Abdrakhmanov ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hilton Bomonti Otel'de Türkiye İnşaat malzemeleri Sanayi Zirvesi Kapanış Oturumuna ve Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası Törenine katılacak. (Saat:16.00-19.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ŞIRNAK'TA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre Dirsekli Konutları Yerinde İncelemede bulunacak, Valiliği ziyaret edecek, Sanat Sokağı, Esnaf Ziyareti, Şırnak Konutları Yerinde İncelemede bulunacak, (Saat:12.30-15.00-16.00) 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Adalet Komisyonu’nda, Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (10.00)

-KİT Komisyonu’nda, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-KİT Komisyonu’nda, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş. Gen. Müd. Görüşülecek. (12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Tarımsal İşletme Yapı Araştırması verilerini ve 2017 yılı Uluslararası Standart Kitap Numarası (ISBN) İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanşında Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.