Gündemde Bugün-19 Nisan 2019 Cuma

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip edilecek.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayında Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid El-Meşri’yi Kabul edecek. (Saat:15.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Renaissance Polat Bosphorus Hotel'de Türkiye-Romanya Birinci Dönem JETCO  Protokolü İmza törenine ve Türkiye-Romanya İş ve Yatırım Forumu Kapanış Oturumuna katılacak. (Saat:16.30-17.15) 

BAKAN SELÇUK İSTANBUL VE ANTALYA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Üsküdar Üniversitesi 6.Bilim Ve Fikir Festivaline ve Antalya Kaya Palazzo'da OHSAD Tarafından Düzenlenen Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017-2018 Bitkisel Ürün Denge Tablolarını; "Tahılllar ve Diğer Bitkisel Ürünler", "Sebzeler", "Meyveler, Sert Kabuklular ve İçecek Bitkileri" açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam Araştırmaları Merkezinde  “Gençliğe Yönelik Yayıncılık” başlıklı 7. Dini Yayınlar Kongresi açılışına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 30 hafta açılış maçında Birevim Elazığspor-Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftası OGM Ormanspor-Çukurova Basketbol, Mersin BŞB-Botaş karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:14.00-18.00)

-Voleybol'da Efeler Ligi 5./6.’lık Etabı karşılaşmaları Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda Tokat Bld. Plevne ile Maliye Piyango takımları arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.