Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Gündemde Bugün-19 Ocak 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-Four Seasons Hotel'de Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası nezdinde kurulacak olan Doner fonuna ilişkin işbirliği anlaşması imza törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda AFAD Araç teslim törenine katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde CHP Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulu'nda 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1’inci Dönem Karne Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ÖZHASEKİ DİYARBAKIR'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayapınar Minikler Ana Okulu Karne Dağıtım Törenine katılacak, Sur Bölgesinde Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceleyecek, Radisson Blu Hotel'de Turkuvaz Medya Grubu Diyarbakır İnşaat Kurultayı Açılış Törenine katılacak. (Saat:09.30-13.15-15.30)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman İmam Hatip Anadolu Lisesi Karne Dağıtım Törenine, İzzet Aras Camii Açılış Törenine, Kağızman PTT Şubesi Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine, Kars PTT Başmüdürlüğü Yeni Hizmet Binası ve Lojmanı Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.20-12.00-13.30-16.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Anadolu Hotels Downtown'da Sosyal Hizmet Modellerinden yararlanan evlatlarımızın atama törenine ve Hilton Garden Inn Ankara'da "Örgütsel Temsil ve Yönetimin Temelleri ile Kadınların  Değişim Projesi" sertifika törenine katılacak. (Saat:10.30-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lV. Çeyrek Ekim-Aralık 2017 Bina İnşaatı Maliyet Endeksini ve Aralık 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekim Töreni TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. (Saat:15.00)

-Süper Lig'in ikinci yarısı başlıyor. 18. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 19. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Doğuş karşılaşacak. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.