Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Gündemde Bugün-19 Temmuz 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN TURHAN MALATYA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Malatya Kuzey Çevre Yolu Şantiyesi İncelemede bulunacak, Malatya Büyükşehir Belediyesini, Malatya Valiliğini ziyaret edecek, Malatya Kayısı Festivaline katılacak, Malatya AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:11.00-11.30-13.30-15.00-17.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçesinden AR-GE Faaliyetleri İçin Ayrılan Ödenek ve Harcamalar ile ilgili bülteni yayınlayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Uluslararası Yatırım Pozisyonunu açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Haziran ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Parmakkapı Kazasker Mehmet Efendi Camii Açılışı, Cuma namazı ve Hutbe İradı ve İstanbul Müftülüğü'nde Yeni İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI’nın göreve başlama törenine katılacak. (Saat:13.17-14.30)

SPOR

-2019 Afrika Uluslar Kupası finalinde Senegal ile Cezayir karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.