Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor

Gündemde Bugün-2 Haziran 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konutta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya gelecek, Çankaya Köşkü'nde Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılacak ve Bakan Yardımcıları ve Bakanlık Müsteşarları ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat:12.00-14.00-20.19) 

BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Noterler Birliği'nde gerçekleştirilen Türkiye Noterler Birliği Olağan Genel Kongresi'ne katılıyor. (Saat:10.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.30)

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde İslam Ülkeleri Büyükelçileriyle geleneksel iftar yemeğinde biraraya gelecek. (Saat:20.20)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.