Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-2 Kasım 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu Tanıtım Toplantısına katılacak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:13.00-15.00-16.00-18.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda  "Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı"na, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu Tanıtım Toplantısına, Anadolu Hotels Downtown'da, "Karar Alma Mekanizmalarında Kadın Temalı Sempozyum"un kapanış oturumuna katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:09.00-13.00-16.00-18.30)
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURSA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnegöl Royal Hotel 'de Kanaat Önderleri, Sanayici, İşadamları ve Muhtarlar Toplantısına katılacak, Orhaneli'nde Yörük-Türkmen Dernekleri ve Muhtarlar Buluşmasına katılacak ve Çöreler Köyü'nü ziyaret edecek. (Saat:11.00-15.30-17.45)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda Cumhuriyetimizin İlanının 94. Yıl Dönümü vesilesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Müjdelerini açıklayacak ve Emniyet Müdürlüğü Önünde esnaf ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.00-15.00) 

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 7. Uluslararası Doğal Gaz Kongre ve Fuarı'na (INGAS 2017) katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ana Bina Konferans Salonunda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan “Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni ”ne katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul Kongre Merkezi'nde "Türkiye İhracat Haftası 2017" Programına katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:13.00)

BAKAN ZEYBEKCİ NOMA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanı Carlo Calenda ile ikili görüşecek, Türk-İtalyan yuvarlak masa toplantısına katılacak ve İtalya Ekonomi ve Maliye Bakanı Pier Carlo Padoan ile ikili görüşme yapacak.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,İstanbul Kongre Merkezi-Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’na katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Anadolu Hotels Downtown Ankara'da TBMM kadın erkek fırsat eşitliği komisyonunun 8. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen "Karar Alma Mekanizmalarında Kadın" konulu Ulaslararası sempozyuma katılacak ve İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen "İhracat Haftası 2017" programına katılacak. (Saat:10.30-14.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Faik Erbağı Ortaokulu'nda "Keçiören çevre Çiçekleri Sıfır Atığa Koşuyor Projesi" etkinliğine katılacak. (Saat:10.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Helal Akreditasyon Kurumu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bütçesi görüşülecek. (10.00)

- Çölyak Hastalığını Araştırma Komisyonu (11.00)

-Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu (basına kapalı) (11.00)

-İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu-''Diyarbakır 5 No'lu Cezaevi İnceleme Komisyonu''- (13.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm basın toplantısı dazerleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  2016 yılı Sağlık Kuruluşlarının Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. haftasında Temsilcilerimizden Medipol Başakşehir 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Hoffenheim ile Atiker Konyaspor ise deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak. (Saat:21.00-23.05) 

-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi, Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. (Saat:15.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Fenerbahçe, İspanya'nın Valencia takımı ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.45)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.