Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs kılıçdaroğlu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik

Gündemde Bugün-2 Kasım 2018 Cuma

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAKAN KURUM ÇANAKKALE’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale Valiliği’ni ziyaret edecek, Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları Teslim Törenine katılacak, Ayvacık İlçesinde İncelemede bulunacak, AK Parti İl Danışma Meclisi, AK Parti İl Başkanlığını, Çanakkale Köprüsü ve Çanakkale Şehitliği ve Şehitler Abidesini ziyaret edecek.  (Saat:09.30-11.30-12.00-15.00-16.00-17.00-18.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bütçesi görüşülecek. (10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Iğdır Milletvekili Habib Eksik, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-14.00-14.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistiklerini ve Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini  açıklayacak. (Saat:10.00)
-D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları  (D-8 TSO) Genel Kurulu ve D-8 TSO İş Forumu D-8 Ticaret ve Sanayi Odaları  Dönem Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde Maritim Pine Beach Belek’te yapılacak. (Saat:10.00-11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. Hafta açılış maçında Galatasaray ile Fenerbahçe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumunda karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)
-Spor Toto 1. Lig 11. Hafta açılış maçında Altınordu ile Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşacak. (Saat:19.00)
-2018-2019 Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.