Öne Çıkanlar 30 Ocak 2024 Salı Gündemi SAMEKS schalke kdk izmir hava sıcaklığı sanayi işgücü endeksi soru önergesi mersinde terör operasyonu gündem özeti sanayi üretim artışı püf noktası a milli erkek basketbol takımı

Gündemde Bugün-2 Mart 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika Gezisi son durağı olan Mali'de Resmi ziyaretlerde bulunacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri Karargah Subaylığı 1. Dönem Eğitimi Mezuniyet törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDAĞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 3. Türkiye Arapça Kitap ve Kültür Günleri'ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ HATAY'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, OttomanPlace'de Türkiye Çelik Sanayi Zirvesi'ne katılacak. (Saat:11.15-12.00-14.30)

BAKAN EROĞLU BOLU'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bolu’da düzenlenen Orman Ceza Hukuku Sempozyumu’na katılacak, valiliği ziyaret ederek basın açıklamasında bulunacak, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Toplu temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve orköy kredi sertifikaları dağıtımı merasimine katılacak ve Bolu Belediyesi Bebek Meyve Ormanı’nı ziyaret edecek. (Saat: 09.00-11.30-12.30-14.00-15.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ANTALYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İLBANK A.Ş Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak, Adıyaman Valiliği'ni, Adıyaman Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatında İncelemede bulunacak, Adıyaman AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret edecek. (Saat:11.30-15.00-15.30-16.00-16.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 lV. Çeyrek İnşaat Ciro ve Üretim Endekslerini ve 2017 yılı Evlenme ve Boşanma istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası açılış maçında Bursaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek.  (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 25. haftası, Akın Çorap Giresunspor-Gazişehir Gaziantep ve Tetiş Yapı Elazığspor-Ümraniyespor maçlarıyla başlayacak. (Saat:18.00-18.00)

-THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanya'nın Real Madrid takımıyla karşılaşacak. (Saat:23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.