Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Acıbadem Ankara Hastanesi Akşener ABD Başkanı Donald Trump

Gündemde Bugün-20 Eylül 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Irak Temsilciler Meclisi’ne Seçilen Türkmen Milletvekillerini Kabul edecek ve Milli Güvenlik Kurulu Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00-15.00)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’a gidecek. (Saat:18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karnaval Wedding Babaeski'de STK Temsilcileri ile Tarım Toplantısı, Babaeski Belediye Binası'nda Halk Buluşması, Kırklareli Ziyareti, Büyükkarıştıran Beldesini, Evrensekiz Beldesini, Ahmetbey Beldesini ziyaret edecek ve Vize İlçesine Ziyarette bulunacak.  (Saat:11.00-14.30-16.00-17.00-17.30-18.00-19.00)


BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL’DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Orta Vadeli Program Lansmanına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3. Havalimanı Yerleşkesinde TEKNOFEST İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’nin açılış törenine katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL’DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanında Teknofest İstanbul Havacılık ve Uzay Teknolojileri Festivaline, İMEAK DTO – Beyoğlu'nda DTO Yönetim Kurulu Toplantısına, Yenikapı Etkinlik Alanında Trabzon’un Fethi’nin 557’nci Yıldönümü ve Tanıtım Günleri programına katılacak. (Saat:12.00-16.00-19.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini ve Eylül ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Temmuz ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Vodafone Park'ta Sarpsborg ile karşılaşacak. (Saat:19.55)

-Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda deplasmanda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.00)

-Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Spor Toto Akhisar Stadı'nda Rusya'nın Krasnodar takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:19.55)

-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.