Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen Kuru Gürültü

Gündemde Bugün-20 Nisan 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 150. Yıl Programına katılacak, Mabeyn Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Törenine katılacak. (Saat:15.00-18.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekili Genel Seçiminin 24 Haziran 2018'de Yapılmasına İlişkin Seçim Önergesi Görüşmelerine katılacak. (Saat:14.00)  

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, KOSGEB Başkanlık Binası'nda Kobi’lerde Dönüşüm Zirvesine ve Bakanlık Merkez Bina A Blok'ta KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile TSE arasında Standardizasyon ve Uygunluk Değerlendirme Alanında İşbirliği Protokolü imza törenine katılacak. (Saat:09.30-13.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KKTC'DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyet Meclisinde temsil edilen siyasi parti liderleri ile biraraya gelecek.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı Tren İstasyonu'nda Avrupa Komisyonunun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc ile Halkalı Tren İstasyonu’ndan hareket ve ikili görüşmeler, Çerkezköy Tren İstasyonu'nda Avrupa Komisyonunun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc ile Çerkezköy Tren İstasyonu’ndan hareket ve ikili görüşmeler, İkili Görüşme Vagonu /  Çerkezköy - Halkalı Treni'nde Ortak basın açıklaması ve Atatürk Havalimanı karşısı- Bakırköy 'de Türk Sivil Havacılık Akademisi Açılış Törenine katılacak. (Saat: 09.45-11.30-12.15-16.00)
 

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin Teşrifleriyle gerçekleşecek "Perakendede Kadının Gücü" temalı programa ve WOW Airport Hotel'de Bacıyan-ı Rum "Türkiye'nin Üreten Kadınları" ödül törenine katılacak. (Saat:09.00-15.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ ŞIRNAK'TA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şırnak Üniversitesi Şehircilik Zirvesine, İdil'de Toplu Tesis Açılış Törenine katılacak, Toplum Yararına Çalışma Kapsamında İdil'li Kadınların Ziyaret edecek, 15 Temmuz Parkının Açılışına ve Mesire Alanı Açılışına katılacak. (Saat:10.00-13.00-15.00-16.00-16.30)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Anıtkaya Kasabası'nda Merhum Yusuf ÖZER’in Eşi Hacı Yıldız ÖZER’in Vefatı Münasebetiyle ÖZER Ailesine Taziye Ziyaretinde bulunacak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Kongresine ve Kültür Park Fuar Salonları'nda Afyonkarahisar Kitap Fuarı Açılışına katılacak. (Saat:11.30-14.00-15.30)
 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Milletvekili Genel Seçiminin Yenilenmesi ve Seçimin 24 Haziran 2018 Tarihinde Yapılması Hakkındaki Önerge görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Konut Satış İstatistiklerini, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini ve Nisan ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Mart ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 30. hafta açılışın maçında Medipol Başakşehir ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 32. hafta açılış maçında Altınordu-Grandmedical Manisaspor karşılaşacak. (Saat:18.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi Play-Off Çeyrek Final serisinde Fenerbahçe Doğuş-Baskonia ve Olympiakos-Zalgiris maçları oynanacak. (Saat:20.45-21.15)

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali, Dinamo Kursk-UMMC Ekaterinburg ve Sopron-Yakın Doğu Üniversitesi maçlarıyla başlayacak. (Saat:18.00-21.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.