Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gündemde Bugün-20 Ocak 2021 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde AK Parti 7. Olağan Sakarya – Yalova – Kırklareli – Edirne - Çanakkale İl Kongrelerine Canlı Bağlantı ile katılacak, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019 – 2020 Özel Ödülleri Törenine katılacak. (Saat:13.30-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret edecek. (Saat:11.30)

BAKAN VARANK'IN PROGRAMI

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB ve Vodafone’un işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Görüşmelerine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN KARAİSKAİLOĞLU'NUN PROGRAMI

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TOBB ve Vodafone’un işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Görüşmelerine katılacak ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut'u kabul edecek.. (Saat:14.00-15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-12.00-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 Aralık ayına ilişkin Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 

-Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin 46. başkanı seçilen Joe Biden yemin ederek başkanlık koltuğuna oturacak. 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig’in 20. haftasına Çaykur Rizespor-Gaziantep Futbol kulübü, Atakaş Hatayspor-Yeni Malatyaspor, Galatasaray-Yukatel Denizlispor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-16.00-19.00)

-Galatasaray, Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 6. ve son maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda İtalya'nın Dinamo Sassari takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.