Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Gündemde Bugün-20 Şubat 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında konuşacak, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor programına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov’u Resmi törenle karşılayacak, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov ile Başbaşa Görüşme,  Heyetlerarası Görüşme ve Ortak basın toplantısı yapacak, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'a Resmi Akşam Yemeği verecek. (Saat:11.30-14.00-17.00-17.15-18.00-19.00-19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısına katılacak, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov onuruna çalışma yemeği verecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor programına katılacak. (Saat:11.30-13.00-14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÇELİK ADANA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Hilton Otel'de Türkiye – Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi (KİK) 37. Toplantısı’na katılarak konuşma yapacak, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi yeni hizmet binası açılışı ve Güzel Sanatlar ve Eczacılık Fakülteleri yeni hizmet binaları ile İİBF ek hizmet binası temel atma törenine katılacak, Seyhan'da Zeytinli İlkokulu ve Ortaokulu açılış törenine katılacak. (Saat:09.30-13.30-16.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Pedias Yenişehir'de AK Parti Mersin İl Başkanlığı Teşkilat Buluşmasına katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN YILMAZ ADANA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çukurova Yerleşkesi'nde Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Açılışı, Güzel Sanatlar ve Eczacılık Fakültesi Temel Atma Törenine ve Zeytinli Ortaokulu açılışına katılacak. (Saat:14.00-16.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yerleşkesi Konferans Salonu'nda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" Paneline katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, “yardımcı doçentlik” kadrosunun kaldırılmasını öngören kanun teklifi görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini ve Şubat ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih-Beşiktaş ve Chelsea-Barcelona maçları oynanacak. (Saat:22.45-22.45)

-Voleybol Efeler Ligi 21. haftasında Ziraat Bankası – İstanbul BBSK, Galatasaray HDI Sigorta – Jeopark Kula Bld., Maliye Piyango – Halkbank, İnegöl Bld. – Beşiktaş, Fenerbahçe – Afyon Bld. Yüntaş, Arkas Spor – TKD Kuzey Enj. Gümüşhane Torul Gençlik karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-14.00-17.00-17.00-18.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.