Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-21 Eylül 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)


TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Azerbaycan’da resmi temaslarına devam ediyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şehit Yavuz Başayar İlkokulu'nda Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı arasında "Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü" İmza Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İstanbul Banliyösü Test Sürüşlerinin Başlatılması ve Pendik İstasyonu’ndan Maltepe’ye hareket, Maltepe Operasyonu Kontrol Merkezi İncelemede bulunacak, Maltepe İstasyonu’ndan Feneryolu’na Hareket, Feneryolu İstasyonunda İstanbul Banliyösü Test Sürüşü ve Basın Açıklaması yapacak. (Saat:09.30-10.00-10.45-11.45)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Sektörel Enerji Tüketim İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ağustos ayı Kurulan ve Kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 6. haftası Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü ve Bursaspor-Medipol Başakşehir maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Ligi sezonun 6. haftası Altınordu-Adana Demirspor ve Osmanlıspor-Denizlispor maçlarıyla başlayacak. (Saat:19.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.