Gündemde Bugün-21 Haziran 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müftülük Meydanında Kahramanmaraş Mitingi ve Demokrasi Meydanında Gaziantep mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek, Yeşilbayır'da Mamak Mitingi, Belediye Önünde Keçiören Mitingi, Hastane Metrosu Önünde Yenimahalle Mitingi ve Lale Meydanında Sincan Mitingi düzenleyecek. (Saat:11.00-13.30-14.30-16.00-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Perpa Ticaret Merkezi’ni ziyaret edecek, İstanbul 1. Bölge Esnaf ve KOBİ Buluşması’na katılacak. (Saat:11.00-18.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanı'nda Büyük Çukurova Mitingi düzenleyecek. (Saat:18.00)

BAKAN AĞBAL AKSARAY'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Grand Altuntaş Otel'de Oda, Birlikler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yapacak, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret edecek, Kapalı Çarşıda Esnaf ziyaretinde bulunacak, Orhan Ağaçlı Melendiz Otel'de Sanayici ve İş Adamları ile toplantı yapacak. (Saat:12.30-15.00-16.30-19.30)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Karayolları Parkı'nda Şehit Aileleri ile Kahvaltı Programına ve Milli Birlik Caddesi'nde Yörükoğlu Mobilya Mağazası Açılış Merasimine katılacak. (Saat:09.00-14.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul’da TÜSİAD’ı ziyaret edecek ve İzmir Gündoğdu Meydanında miting düzenleyecek. (Saat:10.30-19.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası C Grubunda Danimarka-Avustralya, Fransa-Peru ve D Grubunda Arjantin-Hırvatistan karşı karşıya gelecek. (Saat:15.00-18.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.