Gündemde Bugün-21 Kasım 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşacak ve Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Elektrik Santralleri toplu açılış törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP ve HDP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup toplantısına, Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar kurultayına ve Uluslararası E-Ticaret Konferansına katılacak. (Saat:11.30-16.00-18.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TOBB İkiz Kulelerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Antalya Belek Maxx Royal Otel'de “Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Bakanlar Toplantısı"ve Başbakan  Sayın Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek "E-Ticaret Zirvesi Kapanış"ına katılacak. (Saat:09.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi Kanunu ve Bazı Kanunlarda değişiklik öngören torba tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı kuruluşların 2018 Yılı Bütçesi görüşülecek. (Saat:10.00)

-TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu (3. Hazırlık Komisyonunun ''Ağrı Milletvekili Leyle ZANA'nın 3/1171 ESAS numaralı devamsızlık dosyası hakkındaki''Raporu) (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Eylül 2017 Yapı İzin İstatistiklerini ve 2016 yılı Belediye Su İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş G Grubundaki 5. maçında Vodafone Park'ta Portekiz temsilcisi Porto ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.