Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Gündemde Bugün-21 Kasım 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gürcistan Büyükelçisi George Janjgava’nın Güven Mektubunu, İspanya Büyükelçisi Juan Gonzalez Barba’nın Güven Mektubunu kabul edecek, Sergi Salonunda 48’inci Muhtarlar Toplantısına katılacak ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Kabul edecek. (Saat:11.00-11.45-13.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Voleybol Federasyonu Başkent Voleybol Salonu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Voleybol Federasyonu ile “Voleybol Her Yerde” Protokolü İmza Törenine ve SETA Ankara Ofisi'nde 2023 Eğitim Vizyonu” Söyleşi Programına katılacak. (Saat:10.30-14.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bütçesi ele alınacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek basın toplantısı yapacak. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu yedinci maçında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi Petrol Olimpija ile karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS Eurocup A Grubu sekizinci haftasında deplasmanda Germani Basket Brescia ile karşı karşıya gelecek. (Saat:22:30)

-Fenerbahçe, CEV kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu 1. haftasında Dinamo Moskova'ya konuk olacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.