Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Gündemde Bugün-21 Mart 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile kahvaltıda biraraya gelecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye Buluşmasına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Kabul edecek. (Saat:11.00-14.00-19.15)      

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konut’ta Lesotho Dışişleri Ve Uluslararası İlişkiler Bakanı Lesego Makgothı'yi Kabûl edecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye Buluşmasına katılacak, Çankaya Köşkü’nde Makedonya Savunma Bakanı Radmila Shekerinska'yı Kabûl edecek ve Atatürk Spor Salonu'nda 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Programı Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00-16.00-19.30)                          

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Resmi Konut'ta Lesoto Dışişleri ve Uluslararası İlişkiler Bakanı Lesego Makgothi ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Grand Ankara Otel'de "Kadınlar İçin Daha Çok ve Daha İyi İşler: Türkiye'de İnsana Yakışır İş İçin Kadınların Güçlendirilmesi" Projesi'nin kapanış konferansına katılacak, Atatürk Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Gümüşhane Günleri açılış programına katılacak. (Saat:09.30-14.00) 

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, FairmontQuasar İstanbul'da Otomotiv Sanayii Derneği 44. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN BETÜL SAYAN KAYA ANKARA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Altınköy Açık Hava Müzesi'nde Dünya Down Sendromlular Günü kapsamında down sendromlu çocuklarla kahvaltıda bir araya gelecek. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Teşrifleriyle Daha Yeşil Bir Türkiye’yi Birlikte İnşa Edelim Buluşmasına iştirak edecek. (Saat:13.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-KİT Alt Komisyonu’nda, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu’nda, Türkiye Yeşilay Cemiyeti sunumu (11.00)

-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu’nda, Doç. Dr. Mehmet Barış Horzum & Doç. Dr. Tuncay Ayas (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi) “ Oyun Bağımlılığı”,  Doç. Dr. Gül Karaçetin (Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kliği Sorumlusu) “ İnternet/Teknoloji Bağımlılığı Tedavisi”, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı (BTK) sunumu (14.30)

-Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda, Birleşmiş Milletler' in 21 Mart tarihini resmi Dünya Down Sendromlular Günü olarak tanımlanmasının ardından dünya genelinde ve ülkemizde  Down Sendromu farkındalığının artırılması amacıyla bilgilendirme toplantısı (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK). Şubat ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Finansal Hizmetler İstatistikleri ve  Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi 27. haftasında Anadolu Efes, Rusya'nın Khimki takımını konuk edecek. (Saat:20.45)
-Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında Galatasaray, Burhan Felek Spor Salonu’nda İtalya'nın  Igor Gorgonzola Novara’yı konuk edecek. (Saat:İstanbul:19.00)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.