Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Gündemde Bugün-21 Ocak 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tofaş Kapalı Spor Salonu'nda  Bursa İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. (Saat:14.00)                              

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Vahdettin Köşkü'nde Medya Temsilcileri ile biraraya gelecek, Anafartalar Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Çanakkale 6. Olağan İm Kongresine katılacak ve Çanakkale Valilliği'ni ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.00-16.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısı kapanış oturumuna katılacak ve basın toplantısı düzenleyecek. (saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BAĞDAT'TA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Iraklı mevkidaşı İbrahim el-Caferi ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim el-Cuburi tarafından ayrı ayrı kabul edilecek ve Türkmen Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde Mamak Kadın Kolları İlçe Kongresine ve Akar Otel'de Çankaya Kadın Kolları İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Anemon Otel'de Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı ve Vakıfbank ile Denizli OSB Arasında Protokol imza törenine katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CVK Park Bosphorus Hotel'de Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Tüm-Kayder) Üyeleri ile bir araya gelecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla, Mehmetciğimizin terör örgütlerine karşı başlattığı Afrin harekatının zaferle sonuçlanması için, Hacı Bayram Camii’nde Sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup dualar edilecektir. (Saat:07.00)

SPOR

-Süper Lig'in 18. haftasında, Demir Grup Sivasspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor-Trabzonspor, Bursaspor-Medipol Başakşehir, Antalyaspor-Beşiktaş karşı karşıya gelecek.(Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 18. haftasına Ümraniyespor-Gaziantepspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü, Akın Çorap Giresunspor-Boluspor, Grandmedical Manisaspor-Çaykur Rizespor ve Altınordu-Elazığspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-13.00-15.30-15.30-18.00)

-Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2018 organizasyonu, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek. (Saat:14.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.