Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

Gündemde Bugün-21 Temmuz 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı’nda İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi Kredi Anlaşması İmza Törenine, Dolmabahçe Sarayı’nda “Afrika'da Sağlık” Başlıklı Uluslararası Kongresine ve Gala Yemeğine katılacak. (Saat:14.30-20.00)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek. (Saat:15.30)

BAKAN ZEYBEKCİ TUNUS'TA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tunus Enerji, Madenler ve Yenilenebilir Enerjiler Bakanı Héla CHEIKHROUHOU ile görüşecek,  Tunus Sanayi ve Ticaret Bakanı Zied LADHARI ile görüşecek, Türkiye-Tunus Ortaklık Konseyi III. Dönem Toplantısı Kapanış Oturumu ve İmza Törenine katılacak, Tunus Başbakanı Youssef CHAHED ile görüşecek, Tunus Kalkınma, Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Sn.Fadhel ABDELKEFI ile görüşecek, Tunus İmar, Konut ve Kentsel Planlama Bakanı Mohamed Salah ARFAOUI ile görüşecek ve  Türkiye-Tunus İş Forumuna katılacak. (Saat:08.00-09.00-10.00-12.30-15.00-16.00-17.00)   

BAKAN FAKIBABA  ANKARA'DA

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bulgaristan Tarım Gıda ve Ormancılık Bakanı Rumen Porodzanov ile görüşecek (Saat:11.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da Bölge Adliye ve Bölge İdare Mahkemelerinin İşleyişinde Ortaya Çıkan Sorunların Giderilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-
Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Hazırlık Komisyonunun “Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın devamsızlık dosyası hakkındaki” raporunu görüşüyor.

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), II. Çeyrek:Nisan-Haziran 2017 Bina İnşaatı Maaliyet endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)        
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Haziran ayı kapanan ve kurulan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL
-CHP, Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ı anmak için "teröre lanet" yürüyüşü düzenleyecek. (Saat:18.00)
-Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi'nde Oleyis Sendikası ile Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi I. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imza törenine katılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-
Voleybolda 2017 FIVB Kadınlar Dünya Grand Prix 1. Etap A1 Grubu üçüncü hafta maçları başlayacak. Türkiye, ilk maçında İtalya ile karşılaşacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.