Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Muhbir Hakkari bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

Gündemde Bugün-22 Ekim 2019 Salı

TÜRKİYE

-Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler ve dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonuna Günübirlik çalışma ziyaretinde bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’le bir araya gelecek. Muhatabıyla birlikte heyetlerarası görüşmelere başkanlık edecek.

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP, HDP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.45-09.45)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEB Merkez Bina, Başöğretmen Salonunda Millî Eğitim Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı arasında “Dış Ticareti Geliştirmeye İlişkin Eğitim İş Birliği Protokolü” İmza Törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Grand Ankara Otel’de  KADİGER Tarafından Düzenlenen "İş Dünyasında Kadın İletişim Ağı" Tanıtım Toplantısına Katılacak. (Saat:10.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda; Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:15.15)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Yel basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 11.30-14.00-14.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı İnşaat Maliyet Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Retaj Royale Hotel'de “III. Afrika Müslüman Dini Liderler Zirvesi” kapanış programına katılacak. (Saat:10.30)

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta karşılaşmaları A, B, C, D gruplarında oynanacak maçlar ile başlayacak. Temsilcimiz Galatasaray A Grubu 3. hafta maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Real Madrid'i konuk edecek. (Saat:22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.