Gündemde Bugün-22 Kasım 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezinde İSEDAK 33’üncü Toplantısı Açılış Törenine katılacak ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin katılımıyla gerçekleştirilecek üçlü zirveye katılmak üzere Atatürk havalimanı'ndan Rusya'ya hareket edecek. (Saat:10.00-12.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel The Bosphorus İstanbul'da İran Meclis Başkanı Ali Laricani ile görüşecek, Asya Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurulu katılımcıları onuruna verilecek öğle yemeğine, Davutpaşa Kongre Merkezinde yıldız teknik Üniversitesi Akademik yıl Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Törenine, Hilton Bomonti otel'de Türkiye Ekonomi Zirvesine katılacak. (Saat:12.00-12.30-14.00-16.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Bilkent Otel'de  Belediye Başkanları Toplantısına katılacak, Parti Genel merkezinde MYK Toplantısına başkanlık edecek ve Silence Otel Ataşehir'de Öğretmenler ile buluşacak. (Saat:10.00-12.00-20.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Başkent Öğretmenevinde  81 İl 81 İyi Örnek Sergisi Açılışına katılacak ve YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a Fahri Doktora Tevcih Töreni ve Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yıl Açılışı’na Katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Kongre Merkezin'nde 33. İsedak Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat zeybekci, Ceylan Intercontinental Otel'de Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumuna katılacak. (Saat:18.00) 

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Borsa İstanbul'da Türkiye Girişimcilik zirvesi ve İstihdam Sözünü Tutanlar Ödül törenine katılacak. (Saat:09.40)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde İSEDAK 33’üncü Toplantısı Açılış Töreni ve İSEDAK Bakanlar Çalışma Oturumuna katılacak. (Saat:09.30-14.30)  

BAKAN EROĞLU ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi İle Orman Mahallelerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine ve  CNR Expo Yanı Yeşilköy  Wow Otel'de Türkiye’ye ve Dünya’ya Değer Katanlar Ödül Merasimine katılacak. (Saat:19.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi ve çeşitli kanunlarda değişiklik öngören torba tasarının görüşmelerine devam edilecek (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Mili Savunma Bakanlığı’nın bütçesi görüşülecek. (Saat:10.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Belediye Atıksu İstatistiklerini ve Kasım 2017 Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Liginde gruplarda oynanacak 8 karşılaşma ile 5. maçlar tamamlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.