Gündemde Bugün-22 Kasım 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PDOGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ege Üniversitesi'nde Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışına katılacak, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret edecek, Cumhurbaşkanlığı İzmir Ofisinde İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı Kabul edecek ve Dokuz Eylül Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde Kiraz Belediyesi Tarafından Düzenlenen Yemeğe katılacak. (Saat:13.02-14.30-15.30-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Belediye Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda Eğitim Ya Da Eğitim Dergisi Tanıtım Programına  katılacak. (Saat:10.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan Ve Bütçe Komisyonunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve  bağlı kuruluşlarının 2020 yılı bütçeleri ele alınacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Çevre Koruma Harcama İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Kasım ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ekim ayı Kurulan ve Kapanan Şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-TÜSİAD ve Koç Üniversitesi ortaklığı ile oluşturulan Ekonomik Araştırma Forumu (EAF), Ankara JW Marriott Hotel’de “Takipteki Krediler ve Ekonomik Büyüme” başlıklı konferans düzenleyecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe Beko, Fransa temsilcisi ASVEL ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45)

-TFF 1. Lig'in 12. hafta açılış maçında Adanaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 10. haftasının açılış maçında Nilüfer Belediyespor ile Karayolları karşı karşıya gelecek. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.