Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Gündemde Bugün-22 Mart 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım’ı Kabul edecek, Tarabya Köşkü'nde Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı Kabul edecek. (Saat:15.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, JW Marriott Hotel'de Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme Ve Destekleme Projesi (Eydep) Lansman Toplantısına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edecek. (Saat:14.00-15.00)

BAKAN YILMAZ İZMİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nü Ziyaret edecek, Ege Üniversitesi Bornova Yerleşkesinde Cami İnşaatında incelemede bulunacak, Özel Ege Yurt Binasının Açılış Törenine, İzmir Bilfen Fen ve Anadolu Lisesi Açılış Törenine katılacak, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı Ziyaret edecek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak ve Karabağlar İlçesi'nde Bahar Yıldırım İlkokulu ile Havva Yıldırım Anaokulu İnşaatında incelemelerde bulunacak. (Saat:12.00-12.30-12.45-13.00-14.30-16.00-18.00)

BAKAN ZEYBEKCİ MALTA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Malta JETCO I. Dönem Toplantısı ve İmza Törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Holiday Inn Ankara'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bilgilendirme Toplantısına Katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi Kanunlarında değişiklik öngören tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara’da Melike Hatun Camiinde düzenlenecek olan Regaip Kandili Özel Programına katılacak. (Saat:19.30)

-TBMM'de 23. Dönem (2007-2011) Ankara Milletvekili, Ahmet Deniz Bölükbaşı için Cenaze Töreni düzenlenecek. (Saat:11.00)

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı hazırlık maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan maçın yapılacağı Antalya'ya hareket edecek, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu Antalya Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-19.00)

-Basketbol THY Avrupa Ligi 28. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

-Basketbol EuroCup Women yarı final turu ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor-Reyer ve Galatasaray-Perfumerias Avenida maçları oynanacak. (Saat:18.00-19.00)

-Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında VakıfBank, deplasmanda İsviçre'nin Volero takımıyla karşılaşacak.(Saat:22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.