Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan Pandemi türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-22 Mart 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de İslam İşbirliği Teşkilatı Acil İcra Komitesi  Toplantısına katılacak, Kılıçarslan Meydanında Konya Mitingi, Yavuz Selim Meydanında Amasya mitingi düzenleyecek. (Saat:10.30-14.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu’da  STK'lar Ve Muhtarlar İle Toplantı yapacak, Giresun'da Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Olağan Kongresi'ne katılacak, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve partililer ile toplantı yapacak. (Saat:10.00-14.00-14.30)

BAKAN PEKCAN BURSA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Almira Hotel'de Esnaf Buluşması, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:14.30-15.30)

BAKAN SELÇUK SAMSUN'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Samsun Valiliği’ni Ziyaret Ve Koordinasyon Toplantısına Katılacak, Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde Mesleki Eğitim Ve Kişisel Beceri Kurs Öğrencileri Ve Usta Öğreticiler İle Buluşma ve Sergi Gezisine katılacak, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini , Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Engelliler Eğitim, Dinlenme Ve Rehabilitasyon Merkezini  ziyaret edecek, Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonunda Samsun İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Programına katılacak,  Bulvar AVM’de Esnaf ziyaretinde bulunacak, Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonunda Engelli Sivil Toplum Kuruluşları, Şehit Aileleri Ve Gaziler İle Akşam Yemeğinde biraraya gelecek, İl Seçim Koordinasyon Merkezi ni ziyaret edecek. (Saat:10.00-13.30-14.30-15.30-16.00-18.00-19.00-20.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Şubat ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Arnavutluk ile karşılaşacak. (Saat:22.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.