Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Gündemde Bugün-22 Ocak 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlık Binasında Hong Konglu taşımacılık firması PAL Express’in yüzde 15 hissesinin PTT’ye devrine ilişkin sözleşme imza törenine katılacak. (Saat: 11.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 18. haftası kapanış maçında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 18. haftası, Gazişehir Gaziantep-Samsunspor, Denizlispor-Adanaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:18.00-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.