Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gündemde Bugün-22 Ocak 2021 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve Beraberindeki Heyeti Kabul edecek. (Saat:14.45-17.30)

BAKAN SELÇUK'UN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilden öğrencilerin katılımıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Dönemi kapanışı ve "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri" tanıtım programına online olarak katılacak (Saat:11.00).

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-11.30-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), III. Çeyrek: Temmuz - Eylül, 2020 Hanehalkı Yurt İçi Turizm verilerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2020 yılı Aralık ayına ilişkin Kurulan ve kapanan şirket istatisitklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta mücadelesinde CSKA Moskova’ya konuk olacak. (Saat:20.00)

-Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı EuroLeague B Grubunda Vomen'da LDLC Asvel ile karşılaşacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.