Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Aleyna Tilki Yıldız Tilbe Sertab Erener demet akalın zorlu psm marmaris gülben ergen sezgin tanrıkulu

Gündemde Bugün-22 Şubat 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kışla Gençlik Merkezi'nde Muğla Mitingi ve Beşkaza Meydanında Fethiye Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.00-16.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, CNR Expo – Yeşilköy'de vrasya Boat Show 2019 Açılış Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  Eliz Hotel’de HAK-İŞ Konfederasyonu’na Bağlı Tüm Belediye Ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası Tarafınca Düzenlenen “Uluslararası Örgütlenmede İyi Uygulama Ve Taşeron Sistemine Karşı Çözümler” Konulu Panele Katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergirlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Yaşam Memnunutiyeti Araştırmasını ve Şubat ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Şubat ayı İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini ve Şubat ayı İmalat Sanayi Kapatise Kullanım Oranını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ocak ayına ilişkin Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası Göztepe-Trabzonspor ve Çaykur Rizespor-Evkur Yeni Malatyaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.30-20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında İstanbulspor-Hatayspor, Balıkesirspor Baltok-Afjet Afyonspor maçları oynanacak. (Saat:19.00-19.00)

- Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen’e konuk olacak. (Saat:20.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.