Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Gündemde Bugün-23 Ağustos 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD Savunma Bakanı James Mattis’i Kabul edecek ve AK Parti Genel Merkezi'nde Katar’ın Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin Al Attiyah’ı Kabul edecek. (Saat:13.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım resmi ziyarette bulunduğu Vietnam'daki temaslarını sürdürüyor.

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek, Kocatepe Camisinde Prof. Dr. Şükrü Kızılot’un Cenaze Törenine katılacak ve NTV’de  Canlı yayın programına katılacak. (Saat:12.00-16.41-21.00)

BAKAN KURTULMUŞ ANKARA'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Dünya Turizm Örgütü Avrupa Bölgesel Komisyonu'na üye büyükelçi ve temsilcilerle bir araya gelecek. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Adil Sirac Salih Merdad'ı makamında kabul edecek. (Saat:11.00)

 
EKONOMİ
-Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), 2016 Yılı Girişim Özelliklerine göre Dış Ticaret İstatistiklerini ve Ağustos ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.
 
GÜNCEL
-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde düzenleyeceği basın toplantısında, bu yılki kurbanlık fiyatlarını, kurbanlık hayvan varlığını, üreticilerin beklentilerini açıklayacak; hayvancılık sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. (Saat:10.30)
-Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesinde düzenlenecek ve Türkiye’de ilk defa yapılacak olan İnternet İçerik Sağlayıcıları ile Bilgilendirme Toplantısı BTK merkez binasında gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)
 
 
SPOR
-Dünya Güreş Şampiyonası devam ediyor.
-Şampiyonlar Ligi Play-Off turu oynanacak rövanş maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:21.45)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.