Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Gündemde Bugün-23 Ekim 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşacak, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısına katılacak,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Peru Büyükelçisi Luis Alberto Campana Boluarte’nin Güven Mektubunu, Etiyopya Büyükelçisi Girma Temesgen Barkessa’nın Güven Mektubunu,  İsveç Büyükelçisi Annika Molin Hellgren’in Güven Mektubunu ve Hollanda Büyükelçisi Marjanne De Kwaasteniet’in Güven Mektubun ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.45-14.00-16.00-16.45-17.30-18.15)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup Toplantıları yapılacak.(Saat:11.30-13.30-12.45-10.45-09.45)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kars Kafkas Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Tevcih Töreni ile Kafkas Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi açılışına katılacak ve Kars Valilliğini ziyaret edecek. (Saat:14.30-17.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Kişisel Verileri Koruma Kurulunda boş bulunan ve HDP Grubuna düşen 1 üyelik için seçim gerçekleştirilecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bütçe Kanunu Teklifi ve Kesin Hesap Kanunu Tasarısının sunuluşu (15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı İnşaat Maliyet Endeksini ve Ekim ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de devam ediyor.

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta, E, F, G ve H gruplarında oynanacak maçlarla başlayacak.

-Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında A Grubu'nda Banvit, deplasmanda Letonya'nın Ventspils takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.